| Sınırsız Muhabbet III | |
|
+18Chuckie preter reykjavik89 pierce_town Flame cHuck4ever derebeyi17_44 srv5 higgi_giggi px7009 Kurbanist _MuSTy_ Adaniel aNkaRock PSYCO lana lang ada _3c3_ 22 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
higgi_giggi
Mesaj Sayısı : 892 Yaş : 28 Nerden : İstanbul İş/Hobiler : bla bla bla... Lakap : HIşt.. Kayıt tarihi : 23/08/09
Karakter Sayfası Durum:
| Konu: Geri: Sınırsız Muhabbet III Cuma Şub. 05, 2010 8:20 pm | |
| Birçok ünlünün üye olduğu face gibi bir blog sitesi olduğunu biliyorum. yanlış olabilir. | |
|
| |
_MuSTy_ Moderatör
Mesaj Sayısı : 1505 Yaş : 34 Nerden : İzMiR Kayıt tarihi : 11/02/09
Karakter Sayfası Durum: kafası iyi
| Konu: Geri: Sınırsız Muhabbet III Paz Şub. 07, 2010 11:27 pm | |
| seda oğuz nabersiniz ? oğuz spn 13 ü izledinmi ben şimdi izledim süüperdi yea, 5. sezonun en güzel bölümüydü neler oldu neler reyk sende sıkılın galiba o mu bu mu ya mod ol bari hep ordasın | |
|
| |
aNkaRock ModAdmin
Mesaj Sayısı : 1334 Yaş : 36 Nerden : MeRsiNN İş/Hobiler : Öğretmen olmak üzere olan Öğrenci Lakap : oss Kayıt tarihi : 10/05/08
Karakter Sayfası Durum: sakin
| Konu: Geri: Sınırsız Muhabbet III Paz Şub. 07, 2010 11:56 pm | |
| İdare ediyoruk Musty sen nabersin ? İzlemem mi Michael'i de gördük Anna'yı kül etti | |
|
| |
reykjavik89 Moderatör
Mesaj Sayısı : 784 Nerden : Métropole İş/Hobiler : Etudiant Kayıt tarihi : 23/05/08
| Konu: Geri: Sınırsız Muhabbet III Paz Şub. 07, 2010 11:56 pm | |
| sorma sevdim o mu bu mu işini . evt en büyük hayalim o bölüme mod olmak yrn 2009-2010 yılı 2. döneme başlayacaklar için şimdiden başarılar dilerim ... | |
|
| |
reykjavik89 Moderatör
Mesaj Sayısı : 784 Nerden : Métropole İş/Hobiler : Etudiant Kayıt tarihi : 23/05/08
| Konu: Geri: Sınırsız Muhabbet III Paz Şub. 07, 2010 11:57 pm | |
| bzm de son haftamız ne yazıkki ;( | |
|
| |
_MuSTy_ Moderatör
Mesaj Sayısı : 1505 Yaş : 34 Nerden : İzMiR Kayıt tarihi : 11/02/09
Karakter Sayfası Durum: kafası iyi
| Konu: Geri: Sınırsız Muhabbet III Ptsi Şub. 08, 2010 1:07 am | |
| reyk bu nası bi işarettir --> ;( üzgün ama göz atıo daha bi haftamız var yayılalım yaw ohoo koca 7 gün, gerçi benim okul zamanıda tatilde neyse oğuz maykıl orda nası geldi az saçma gibi, en bombasıda sam i tekrar diriltmek için evet demesini şart koşmadı koşsa evet demesi yüksek ihtimaldi orasıda saçma geldi yaw finallerden hiç bahsetmedik neler yaptınız ?? ben ünininde bknu çıkardım, bir kopya çekmişim öle böle değil, lisede böyle kkopya yoktu ya | |
|
| |
reykjavik89 Moderatör
| Konu: Geri: Sınırsız Muhabbet III Ptsi Şub. 08, 2010 1:17 am | |
| bu eli oynaşta gözü oynaşta üzülmesiydi musty sende yani hiç bir şeyden anlamıorsun bnm finaller iyiydi brs genetiğimde sorun vardı onu da finallerde hallettim sen zaten ustasın kopya işlerinde eline kimse su dökemez | |
|
| |
aNkaRock ModAdmin
Mesaj Sayısı : 1334 Yaş : 36 Nerden : MeRsiNN İş/Hobiler : Öğretmen olmak üzere olan Öğrenci Lakap : oss Kayıt tarihi : 10/05/08
| Konu: Geri: Sınırsız Muhabbet III Ptsi Şub. 08, 2010 1:39 am | |
| Valla Michael bu en güçlü melek istediği yere gelirde giderde sorgulamamak lazım Bizim geçen hafta başladı okul sizin daha bir haftanız varmış ne güzel Musty alttan ders bırakma bak büyük sözü dinle ben ilk sene bi yattım 3 senede zor topladım haberin olsun | |
|
| |
derebeyi17_44
Mesaj Sayısı : 485 Yaş : 35 Nerden : Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Kayıt tarihi : 11/12/08
| Konu: Geri: Sınırsız Muhabbet III Ptsi Şub. 08, 2010 1:53 am | |
| çok çalışmam gerek hakikaten. 2 dersten kaldım. Gerçi Çanakkale de bir bakıma memleket. Evime 1.5 saat uzaklıkta.O yüzden hiç zorluk yaşamıyom. Haftaya başlıyor üninin şaka olmadığını farkına varıyom. Ama hocalar da bir garip -10 veren 150 puan üzerinde sınav yapanlar mevcut. | |
|
| |
aNkaRock ModAdmin
| Konu: Geri: Sınırsız Muhabbet III Ptsi Şub. 08, 2010 2:00 am | |
| Evet ünide herşey mümkün bizde 130 puan üzerinden olmuştuk bir sınavı | |
|
| |
derebeyi17_44
Mesaj Sayısı : 485 Yaş : 35 Nerden : Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Kayıt tarihi : 11/12/08
| Konu: Geri: Sınırsız Muhabbet III Ptsi Şub. 08, 2010 2:05 am | |
| yalnız kaldığım bir dersten 75 kişi kalmış 30 kişi geçmiş. Mühendislik okumak zor ama Bilgisayar Mühendisliği okumak da zormuş. Düşünün matematikten bile kaldım buna hazmedemiyorum | |
|
| |
derebeyi17_44
| Konu: Geri: Sınırsız Muhabbet III Perş. Şub. 11, 2010 1:54 pm | |
| Ne dersiniz arkadaşlar FRINGE'ye başlıyorum. 2.ci sezonda olmasına rağmen sezon sonunda LOST'la beraber final yapılması planlanıyormuş. Ben de X FILES'tan ilham alan bu diziye ilk defa izlemeye başlıyorum. Haydi rastgele... | |
|
| |
higgi_giggi
Mesaj Sayısı : 892 Yaş : 28 Nerden : İstanbul İş/Hobiler : bla bla bla... Lakap : HIşt.. Kayıt tarihi : 23/08/09
Karakter Sayfası Durum:
| Konu: Geri: Sınırsız Muhabbet III Perş. Şub. 11, 2010 7:26 pm | |
| AnkaRock. Fotona bittim. | |
|
| |
reykjavik89 Moderatör
| Konu: Geri: Sınırsız Muhabbet III Perş. Şub. 11, 2010 10:48 pm | |
| fringe in sdc bir bölümünü izlemiştim ilginç bir konusu vardı ilk bölüm için online bölüm bulamadığım için devam edememiştim ama torrent ten iindirip yazın izlemeyi planlıorum inş seveceğine eminim ii seyirler ... | |
|
| |
aNkaRock ModAdmin
| Konu: Geri: Sınırsız Muhabbet III Perş. Şub. 11, 2010 11:16 pm | |
| Fringe bende var başlasam mı karar veremedim. Güzele benziyor. Fatma tahmin ettim zaten Angel de la Muerte | |
|
| |
derebeyi17_44
| Konu: Geri: Sınırsız Muhabbet III Perş. Şub. 11, 2010 11:51 pm | |
| Yalnız şöyle bir duyum aldım. x Files fanları bu diziyi pek beğenmemiş bunu duymak kötü oldu ama yine de hafta sonunda izlemeyi planlıyorum elimde 1.sezon arşivi var. | |
|
| |
derebeyi17_44
| Konu: Geri: Sınırsız Muhabbet III Cuma Şub. 12, 2010 12:07 am | |
| önümüzdeki yaz planlarım şimdiden belli oldu gibi. Bir aksilik olmazsa Alias'ın 5 sezonu izlemeyi planlıyorum. Bana önerebileceğiniz dizi var mı bu yaz için? Yalnız şu anda yayınlanmayan eski bir dizi tercihimdir. | |
|
| |
aNkaRock ModAdmin
| Konu: Geri: Sınırsız Muhabbet III Cuma Şub. 12, 2010 12:23 am | |
| Dizi olarak Merlin var izlediğim bu aralar daha çok anime izlediğim için bilemiyorum pek | |
|
| |
higgi_giggi
Karakter Sayfası Durum:
| Konu: Geri: Sınırsız Muhabbet III Cuma Şub. 12, 2010 2:14 pm | |
| =P Konuya katılmak gibi olmasın ama Merlin süpppppper dizi. Ahaha. Seviorm Adam Baldwin*i. (K) | |
|
| |
derebeyi17_44
| Konu: Geri: Sınırsız Muhabbet III Cuma Şub. 12, 2010 6:04 pm | |
| - higgi_giggi demiş ki:
- =P
Konuya katılmak gibi olmasın ama Merlin süpppppper dizi. Ahaha. Seviorm Adam Baldwin*i. (K) madem o kadar çok sevion X files'ta bir kaç bölümde oynadı istersen ekleyim buraya.. | |
|
| |
higgi_giggi
Karakter Sayfası Durum:
| Konu: Geri: Sınırsız Muhabbet III Cuma Şub. 12, 2010 6:05 pm | |
| yok ya sağol. şimdi al ekle dat datt pat.. uzun iş. salla.
eeeee nabberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr | |
|
| |
reykjavik89 Moderatör
| Konu: Geri: Sınırsız Muhabbet III Cuma Şub. 12, 2010 6:11 pm | |
| ben de bu 3 haftalık tatilim de merlin in 2 sezonunu da izledim gzl dizi bence de aynen derebeyi17_44 gibi yazın bnm de ne yapacaklarım , ne izleyeceklerim planlı ancak tatile daha çok var ayrıca bnm bu sene staj yapmam gerekiyor | |
|
| |
ada ModAdmin
Mesaj Sayısı : 2574 Yaş : 31 Nerden : Kayser-i Zemin Konstantina el-Uzmâ Lakap : eddy Kayıt tarihi : 15/02/09
| Konu: Geri: Sınırsız Muhabbet III Cuma Şub. 12, 2010 7:03 pm | |
| fatma imzanı küçültebilir misin lütfen.. aşırı büyük.. şimdiden teşekkürler.. | |
|
| |
higgi_giggi
Karakter Sayfası Durum:
| Konu: Geri: Sınırsız Muhabbet III Cuma Şub. 12, 2010 8:30 pm | |
| | |
|
| |
reykjavik89 Moderatör
| Konu: Geri: Sınırsız Muhabbet III C.tesi Şub. 13, 2010 1:09 pm | |
| derslerde hiç ses kayıt cihazı kullandınız mi bir tane satın almam lazım önerebileceğiniz bir model var mıdır acaba ? | |
|
| |
| Sınırsız Muhabbet III | |
|