| Sınırsız Muhabbet III | |
|
+18Chuckie preter reykjavik89 pierce_town Flame cHuck4ever derebeyi17_44 srv5 higgi_giggi px7009 Kurbanist _MuSTy_ Adaniel aNkaRock PSYCO lana lang ada _3c3_ 22 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
aNkaRock ModAdmin
Mesaj Sayısı : 1334 Yaş : 36 Nerden : MeRsiNN İş/Hobiler : Öğretmen olmak üzere olan Öğrenci Lakap : oss Kayıt tarihi : 10/05/08
Karakter Sayfası Durum: sakin
| Konu: Geri: Sınırsız Muhabbet III Çarş. Ocak 13, 2010 5:37 pm | |
| Finallerden mahvolmuş durumdayım izleyemedim daha | |
|
| |
srv5
Mesaj Sayısı : 293 Yaş : 32 Nerden : Finlandiya/Mikkeli İş/Hobiler : Öğrenci/Playstation 3 Kafe Sahibi Lakap : sRv-5/Finnish Kayıt tarihi : 21/08/09
| |
| |
reykjavik89 Moderatör
Mesaj Sayısı : 784 Nerden : Métropole İş/Hobiler : Etudiant Kayıt tarihi : 23/05/08
| Konu: Geri: Sınırsız Muhabbet III Çarş. Ocak 13, 2010 6:55 pm | |
| sevgili musty (the angel of life) e teşekkürlerimi bir borç bilirim ...
3 bölümü de izledim (indivx altyazıda gerçekten çok hızlı) ne kadar zamandır chuck ın yokluğunda hayatın monotonlaştığını farkettim ii ki varsınız ... hepinize ii seyirler... | |
|
| |
_MuSTy_ Moderatör
Mesaj Sayısı : 1505 Yaş : 34 Nerden : İzMiR Kayıt tarihi : 11/02/09
Karakter Sayfası Durum: kafası iyi
| Konu: Geri: Sınırsız Muhabbet III Çarş. Ocak 13, 2010 8:05 pm | |
| vaayyy efsane geri dönmüş ne demek efendim, herşey chuck severler için sonunda tekrardan salı günlerini iple çeker olduk, sevinemmi üzülemmi bilmiom oğuz benimde finaller yeni başlıoda ne finali yeaw chuck başlamış finalde nemiş | |
|
| |
reykjavik89 Moderatör
Mesaj Sayısı : 784 Nerden : Métropole İş/Hobiler : Etudiant Kayıt tarihi : 23/05/08
| Konu: Geri: Sınırsız Muhabbet III Çarş. Ocak 13, 2010 8:24 pm | |
| bnmde tam final haftam dayanamadım izledim 3ü bir arada yaptım inş sonradan pişman olmayız musty | |
|
| |
_MuSTy_ Moderatör
| Konu: Geri: Sınırsız Muhabbet III Çarş. Ocak 13, 2010 8:37 pm | |
| yeaw 3 bölüm 2 saat bişe, bana 2 saatin lafını yaptırma keşke her hafta 3 ü bir arada yapsalar dimi | |
|
| |
reykjavik89 Moderatör
| Konu: Geri: Sınırsız Muhabbet III Çarş. Ocak 13, 2010 11:04 pm | |
| 3 bile az geldi o kadar aradan sonra ... | |
|
| |
_MuSTy_ Moderatör
| Konu: Geri: Sınırsız Muhabbet III Perş. Ocak 14, 2010 11:30 pm | |
| nabersiniz yaw, eda da olsa toplantı yapardık, onun dışında bütün yönetim burda | |
|
| |
higgi_giggi
Mesaj Sayısı : 892 Yaş : 28 Nerden : İstanbul İş/Hobiler : bla bla bla... Lakap : HIşt.. Kayıt tarihi : 23/08/09
Karakter Sayfası Durum:
| Konu: Geri: Sınırsız Muhabbet III Cuma Ocak 15, 2010 12:03 am | |
| illa yönetim mi olması gerekiyor? | |
|
| |
_MuSTy_ Moderatör
| Konu: Geri: Sınırsız Muhabbet III Cuma Ocak 15, 2010 12:22 am | |
| evet, birilerinin siteyi senin gibilerden koruması lazım | |
|
| |
higgi_giggi
Mesaj Sayısı : 892 Yaş : 28 Nerden : İstanbul İş/Hobiler : bla bla bla... Lakap : HIşt.. Kayıt tarihi : 23/08/09
Karakter Sayfası Durum:
| Konu: Geri: Sınırsız Muhabbet III Cuma Ocak 15, 2010 12:24 am | |
| =P Yöneticiler mi yani? =) | |
|
| |
aNkaRock ModAdmin
Mesaj Sayısı : 1334 Yaş : 36 Nerden : MeRsiNN İş/Hobiler : Öğretmen olmak üzere olan Öğrenci Lakap : oss Kayıt tarihi : 10/05/08
| Konu: Geri: Sınırsız Muhabbet III Çarş. Ocak 27, 2010 9:27 pm | |
| Hayat nasıl gidiyor gençlik | |
|
| |
px7009 Just Administrator
Mesaj Sayısı : 325 Yaş : 30 Nerden : c:/Program_files/ İş/Hobiler : PADI Kayıt tarihi : 01/04/08
Karakter Sayfası Durum: anormal
| Konu: Geri: Sınırsız Muhabbet III Perş. Ocak 28, 2010 7:58 am | |
| | |
|
| |
derebeyi17_44
Mesaj Sayısı : 485 Yaş : 35 Nerden : Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Kayıt tarihi : 11/12/08
| Konu: Geri: Sınırsız Muhabbet III Perş. Ocak 28, 2010 8:42 pm | |
| valla pek iyi gittiği söylenmez. Finallerden pek iyi sonuç çıkmadı. | |
|
| |
aNkaRock ModAdmin
| Konu: Geri: Sınırsız Muhabbet III Cuma Ocak 29, 2010 5:39 pm | |
| İlk dönem bişi olmaz düzeltirsin. | |
|
| |
preter
Mesaj Sayısı : 85 Yaş : 32 Nerden : ist. İş/Hobiler : chuck izlemek:d Lakap : Iyyaşş Kayıt tarihi : 11/08/09
Karakter Sayfası Durum:
| Konu: Geri: Sınırsız Muhabbet III C.tesi Ocak 30, 2010 4:09 am | |
| arkadaslar su anda e2 den chuck1n eski bölümünü izleyebilirsiniz yayinlanio | |
|
| |
ada ModAdmin
Mesaj Sayısı : 2574 Yaş : 31 Nerden : Kayser-i Zemin Konstantina el-Uzmâ Lakap : eddy Kayıt tarihi : 15/02/09
| |
| |
reykjavik89 Moderatör
| Konu: Geri: Sınırsız Muhabbet III Perş. Şub. 04, 2010 1:03 am | |
| ben bu çalıntı haberlerini pek önemsemiyorum ... çalıntı yerine esinlenme olarak düşünüyorum yani ne zmn bir film başarılı olsa zaten hep böyle haberler çıkıor terminatörden esinlenmiş dediler tabi esinlenir zaten terminatörün yönetmeni de kendisi | |
|
| |
aNkaRock ModAdmin
| Konu: Geri: Sınırsız Muhabbet III Perş. Şub. 04, 2010 3:19 am | |
| Eda o ne çıkış öyle | |
|
| |
Kurbanist
Karakter Sayfası Durum:
| Konu: Geri: Sınırsız Muhabbet III Perş. Şub. 04, 2010 3:19 pm | |
| - ada demiş ki:
- Biriniz şu Avatar a yorum yapın ..
bugüne kadar bırılerı ne yaparsa yapsın çok güzelse saldırdık ama nasıl saldırdık? hep türk fılm yapımcılarına saldırdık.şu şunun çakması bu bunun çakması dedik.demedik mi? peki türk yapımcılarına gelınce bu kadar saldırgan oluyoruz da neden yabancıların yaptıgı fılmlerde oo bu her zaman böyle olur.güzel bir film olunca saldırılır dıyoruz.nıye aynı saldırganlıgı bundada gosteremıyoruz.ama bunu bir türk yapımcısı yapsa yerın dıbıne sokup çıkartırdık.yapmazmıydık? okanında burda anlatmaya çalıstıgı olay da buydu.bır turk yapımcısı bunu yaparsa neler yapmazdık ama bunu bı yabancı cıkardı ya işte her zaman saldırılır iyi fılm yapılıyoya derız demezmıyız?bence bunu düşünmemiz gerekıyo öncelıkle. ve tabıkı bu çalıntı bır fılmse tavrımızı ortaya koyucaz. saygılar sevgıler.... | |
|
| |
ada ModAdmin
Mesaj Sayısı : 2574 Yaş : 31 Nerden : Kayser-i Zemin Konstantina el-Uzmâ Lakap : eddy Kayıt tarihi : 15/02/09
| Konu: Geri: Sınırsız Muhabbet III Perş. Şub. 04, 2010 3:55 pm | |
| oğuz o yorum gerekliydi.. aşağısı kaldırmazdı ayşe ben zaten gereken yorumu yaptım dün gece reyk sen zaten kendi cevabını vermişsin bana diyecek birşey kalmıyor
En son ada tarafından Perş. Şub. 04, 2010 7:31 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
reykjavik89 Moderatör
| Konu: Geri: Sınırsız Muhabbet III Perş. Şub. 04, 2010 6:03 pm | |
| bir kere çalıntı demek için bir eserin çalındığı eserle bire bir aynı olması gerekir bunda öyle bir durum yok sdc benzerlikler söz konusu biz buna esinlenme dioruz hangimiz okuduğumuz , izlediğimiz , dinlediğimiz , gözlemlediğimiz şeylerden etkilenmiyoruz,esinlenmiyoruz ? ben bu çalıntı haberlerinin james cameron ı karalama haberlerinden başka bir amaç taşımadığını düşünüyorum çünkü çok zorlarsak her filme çalıntı diyebiliriz filmin üzerinde hak iddia edenler varsa gidip mahkemeye versinler ve haklarını savunsunlar ben Türk yapımcılarının da çalmadığını esinlendiğini düşünüyorum bu sadece james cameron için değil bütün yapımcılar için geçerli ırkçılık yapmıyoruz herhalde okan bayülgenin de avatarı karalama çalışmalarını bir nedene bağlıorum bu hafta vizyona giren Garfield filminde seslendirme yapmış olması kendini gündemde tutma çabası olabilir mi ?kaç hafta geçti avatar vizyona gireli , okan beyin yeni mi aklına gelmiş avatarın çalıntı olduğu | |
|
| |
reykjavik89 Moderatör
| Konu: Geri: Sınırsız Muhabbet III Perş. Şub. 04, 2010 6:18 pm | |
| bunu bir örnekle açıklamak istiorum aynı konu hep uzun zamanlar resim çalışmalarında da tartışma konusu olmuştur RÖPRODÜKSİYON (Reproduction) Bir sanat ürününün, özellikle resmin çoğaltılması yani bire bir kopyalanması demektir . Eğer sen bir resmi alarak , ona bir ağaç,bulut vs. olsa dahi ekleyebiliyorsan o zmn bu bir reproduction değil özgün bir eser demektir . | |
|
| |
ada ModAdmin
| Konu: Geri: Sınırsız Muhabbet III Perş. Şub. 04, 2010 7:41 pm | |
| Reproduction kelimesinin açıklaması için teşekkürler.. saydığın nedenler haklı nedenler ama sonuçta her denilene inanacağız diye bir kaygımız yok.. okan bayülgen bunu söylemiş olabilir.. kendince kanıtta sunmuş olabilir.. ama bu sonuçta söyleme özgürlüğüne girer ve buna inanıp inanmamak ve ya dinleyip dinlememekte şahsen bizim elimizde olan birşey..
benim dün geceki tavrımda sanırım yanlış anlaşıldı.. ben orada arkadaşa 'konuşma hakkınız yok' lafını dediği için tepki gösterdim.. sonuçta burası bir forum.. ve burada kimsenin o kısıtlayıcı sözleri deme hakkı yok..
saydığın nedenler ve açıklamalar içinde ayrıca teşekkürler.. | |
|
| |
preter
Mesaj Sayısı : 85 Yaş : 32 Nerden : ist. İş/Hobiler : chuck izlemek:d Lakap : Iyyaşş Kayıt tarihi : 11/08/09
Karakter Sayfası Durum:
| Konu: Geri: Sınırsız Muhabbet III Cuma Şub. 05, 2010 8:13 pm | |
| arkadaslar biri bana twitter hakkinda bilgi verebilirmi | |
|
| |
| Sınırsız Muhabbet III | |
|