Chuck hakkındaki konuları görmek ve linklerden yararlanmak için lütfen üye olun...

CHUCK-TR Yönetimi.
Chuck hakkındaki konuları görmek ve linklerden yararlanmak için lütfen üye olun...

CHUCK-TR Yönetimi.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Welcome to Intersect

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
En son konular
» Sınırsız Muhabbet V
Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 I_icon_minitimeÇarş. Şub. 08, 2012 6:44 pm tarafından _MuSTy_

» Chuck 4x10
Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 I_icon_minitimeÇarş. Ara. 01, 2010 12:11 am tarafından guleryvs

» "X" Kişiye Gönderme
Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 I_icon_minitimePaz Kas. 28, 2010 4:01 pm tarafından lana lang

» Chuck 4x9
Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 I_icon_minitimeÇarş. Kas. 24, 2010 1:54 pm tarafından guleryvs

» Kurban Bayramınız Kutlu olsun...
Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 I_icon_minitimePerş. Kas. 18, 2010 1:05 pm tarafından cHuck4ever

» Chuck 4x8
Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 I_icon_minitimeÇarş. Kas. 17, 2010 1:35 pm tarafından guleryvs

» İngilizce son harften kelime
Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 I_icon_minitimeSalı Kas. 09, 2010 7:56 pm tarafından pierce_town

» Üzgünüm çünkü..
Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 I_icon_minitimeCuma Kas. 05, 2010 6:13 pm tarafından cHuck4ever

» Bu isim senin neyin oluyor
Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 I_icon_minitimeCuma Kas. 05, 2010 6:07 pm tarafından cHuck4ever

» son harften kelime türetmececilik=))
Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 I_icon_minitimeCuma Kas. 05, 2010 6:05 pm tarafından cHuck4ever

» Chuck 4x7
Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 I_icon_minitimeSalı Kas. 02, 2010 7:53 pm tarafından guleryvs

» Chuck4x6
Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 I_icon_minitimeSalı Ekim 26, 2010 8:22 pm tarafından guleryvs

» Chuck 4x5
Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 I_icon_minitimeSalı Ekim 19, 2010 8:22 pm tarafından guleryvs

» 2010'dan Geriye Sayalım..
Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 I_icon_minitimePtsi Ekim 18, 2010 8:19 pm tarafından higgi_giggi

» *aNkaRock* (:
Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 I_icon_minitimeÇarş. Ekim 13, 2010 9:56 pm tarafından derebeyi17_44

» Chuck 4x4
Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 I_icon_minitimeSalı Ekim 12, 2010 7:22 pm tarafından guleryvs

» Chuck 4x3
Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 I_icon_minitimeSalı Ekim 05, 2010 6:17 pm tarafından guleryvs

» Chuck 4x2
Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 I_icon_minitimeSalı Eyl. 28, 2010 6:07 pm tarafından guleryvs

» Chuck 4x1
Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 I_icon_minitimePerş. Eyl. 23, 2010 9:33 pm tarafından guleryvs

» Chuck 03x19
Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 I_icon_minitimePerş. Eyl. 23, 2010 9:17 pm tarafından guleryvs

» Chuck 03x18
Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 I_icon_minitimePerş. Eyl. 23, 2010 7:44 pm tarafından guleryvs

» Chuck 03x17
Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 I_icon_minitimePerş. Eyl. 23, 2010 7:10 pm tarafından guleryvs

» Ramazan Bayramı
Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 I_icon_minitimeCuma Eyl. 10, 2010 8:48 pm tarafından Chuckie

» bakalım bulabilecek misiniz?
Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 I_icon_minitimeC.tesi Eyl. 04, 2010 11:49 pm tarafından ada

» .......gıcık olurum
Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 I_icon_minitimeSalı Ağus. 31, 2010 2:35 pm tarafından cHuck4ever

En iyi yollayıcılar
ada
Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 Vote_lcapSınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 Voting_barSınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 Vote_rcap 
_MuSTy_
Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 Vote_lcapSınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 Voting_barSınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 Vote_rcap 
aNkaRock
Chuckie
guleryvs
lana lang
higgi_giggi
reykjavik89
chcuk_bartowski
spn
Kimler hatta?
Toplam 1 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 1 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 284 kişi Salı Ekim 08, 2024 7:39 pm tarihinde online oldu.

Sınırsız Muhabbet III

+18
Chuckie
preter
reykjavik89
pierce_town
Flame
cHuck4ever
derebeyi17_44
srv5
higgi_giggi
px7009
Kurbanist
_MuSTy_
Adaniel
aNkaRock
PSYCO
lana lang
ada
_3c3_
22 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41  Sonraki
YazarMesaj
higgi_giggi

higgi_giggi

Kadın
İş/Hobiler : bla bla bla...
Lakap : HIşt..

Karakter Sayfası
Durum:

Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 Empty
MesajKonu: Geri: Sınırsız Muhabbet III   Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 I_icon_minitimePaz Kas. 01, 2009 12:52 pm

yaaa ben kıskandım ama ablacım.
bende gidicem ama imzalatabilir miyim bilmiorm :S
;İ;İ
_MuSTy_
Moderatör
Moderatör
_MuSTy_

Erkek

Karakter Sayfası
Durum: kafası iyi kafası iyi

MesajKonu: Geri: Sınırsız Muhabbet III   Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 I_icon_minitimePaz Kas. 01, 2009 8:59 pm

siteyi transit geçmeyen kalmadı oğuz Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 Icon_biggrin

gurban ne kitap okurum nede yazar tanırım ama seni bir kıskandım bir kıskandım sorma (maksat içinde kalmasın Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 Icon_geek) ayrıca kepçe kulaklar kolay kızarır Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 Icon_lol

iranıda unut, ahmedinacat türkiyeye geliomuş gitmeye gerenk kalmadı, söleriz yanında nükleer füzelerinide getirir Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 Icon_biggrin
http://webaslan.com
aNkaRock
ModAdmin
ModAdmin
aNkaRock

Erkek
İş/Hobiler : Öğretmen olmak üzere olan Öğrenci
Lakap : oss

Karakter Sayfası
Durum: sakin sakin

MesajKonu: Geri: Sınırsız Muhabbet III   Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 I_icon_minitimePaz Kas. 01, 2009 9:01 pm

Hayat sana güzel Musty Very Happy bense 6 saat dersten sonra 2.5 saat sınava girmek zorundayım Smile
Keyfini çıkar gençliğinin
_MuSTy_
Moderatör
Moderatör
_MuSTy_

Erkek

Karakter Sayfası

MesajKonu: Geri: Sınırsız Muhabbet III   Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 I_icon_minitimePaz Kas. 01, 2009 9:41 pm

''Keyfini çıkar gençliğinin'' sen sanki 60 ına dayanmış gibi konuşuyon baya bi bunalımdasın heralde sustum Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 Icon_biggrin
_MuSTy_
Moderatör
Moderatör
_MuSTy_

Erkek

Karakter Sayfası

MesajKonu: Geri: Sınırsız Muhabbet III   Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 I_icon_minitimePtsi Kas. 02, 2009 10:56 am

oğuz yaw nolcak bu spn ın hali, 7 yide izledim ne şeytan var nede melek, adamlar yine cadı avlarına başladılar saçmaladılar, hani kıyamet gelmişti Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 Icon_bounce
aNkaRock
ModAdmin
ModAdmin
aNkaRock

Erkek

Karakter Sayfası

MesajKonu: Geri: Sınırsız Muhabbet III   Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 I_icon_minitimePtsi Kas. 02, 2009 7:05 pm

her zaman böyle yapıyolar zaten şeytan görmeye hasret kaldık Very Happy haftaya da kozmik şakacı gene geliyormuş en azından komik bir bölüm olur Smile Hacı bleach animesini izle tutkunu olursun
_MuSTy_
Moderatör
Moderatör
_MuSTy_

Erkek

Karakter Sayfası

MesajKonu: Geri: Sınırsız Muhabbet III   Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 I_icon_minitimePtsi Kas. 02, 2009 10:10 pm

link at anlamam ben onlardan Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 Icon_biggrin
Kurbanist

Kurbanist

Kadın

Karakter Sayfası
Durum:

MesajKonu: Geri: Sınırsız Muhabbet III   Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 I_icon_minitimeSalı Kas. 03, 2009 7:28 pm

_MuSTy_ demiş ki:
siteyi transit geçmeyen kalmadı oğuz Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 Icon_biggrin

gurban ne kitap okurum nede yazar tanırım ama seni bir kıskandım bir kıskandım sorma (maksat içinde kalmasın Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 Icon_geek) ayrıca kepçe kulaklar kolay kızarır Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 Icon_lol

iranıda unut, ahmedinacat türkiyeye geliomuş gitmeye gerenk kalmadı, söleriz yanında nükleer füzelerinide getirir Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 Icon_biggrin

ya benim kulaklarım kepçe degıl bı kere Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 Icon_mad üstelık farkedılecek kadar çok küçükler..ikincisi kitap okumamanada teesüff edıyorum.ayrıcaaa ıcım elvermez senı kendı ellerımle (füzenin altına üstüne farketmez) gidince bizzat oturtma işini ben halledıcem... Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 Icon_cool
_MuSTy_
Moderatör
Moderatör
_MuSTy_

Erkek

Karakter Sayfası

MesajKonu: Geri: Sınırsız Muhabbet III   Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 I_icon_minitimeSalı Kas. 03, 2009 8:42 pm

ba ba ba gurbana bak hele ahkam kesio, tamam gidelim bakalım kim kimi oturtçak Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 Icon_cool
Kurbanist

Kurbanist

Kadın

Karakter Sayfası
Durum:

MesajKonu: Geri: Sınırsız Muhabbet III   Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 I_icon_minitimeÇarş. Kas. 04, 2009 6:46 pm

ya da ben gitmem.hazır ahmedınejat türkiyeye gelmısken senide götürsün chuck tr olarak bızı bı delıden de kurtarmıs olur.. Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 Icon_geek
ada
ModAdmin
ModAdmin
ada

Kadın
Lakap : eddy

Karakter Sayfası

MesajKonu: Geri: Sınırsız Muhabbet III   Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 I_icon_minitimeÇarş. Kas. 04, 2009 10:06 pm

hani deli bendim yav Very Happy
_MuSTy_
Moderatör
Moderatör
_MuSTy_

Erkek

Karakter Sayfası

MesajKonu: Geri: Sınırsız Muhabbet III   Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 I_icon_minitimeÇarş. Kas. 04, 2009 11:16 pm

işte eda bu gurban işi bilmio konnuşuo öle kendince, he de geç Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 Icon_biggrin
Kurbanist

Kurbanist

Kadın

Karakter Sayfası
Durum:

MesajKonu: Geri: Sınırsız Muhabbet III   Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 I_icon_minitimePerş. Kas. 05, 2009 12:33 am

off ya sinir oluyorum bu çocuga..ölsün ölsün Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 Icon_geek tamam herkes delii sen delı o deli bu deliii Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 Icon_biggrin
ada
ModAdmin
ModAdmin
ada

Kadın
Lakap : eddy

Karakter Sayfası

MesajKonu: Geri: Sınırsız Muhabbet III   Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 I_icon_minitimePerş. Kas. 05, 2009 8:00 pm

hayır tek deli benim geek jocolor afro
cHuck4ever

cHuck4ever

Kadın

Karakter Sayfası
Durum: anormal anormal

MesajKonu: Geri: Sınırsız Muhabbet III   Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 I_icon_minitimeCuma Kas. 06, 2009 10:10 pm

sitedeki herkesn ortak noktası bu galba:D neyse ben yakalanmadan kapatıyım herkese iyi akşamlar:D
Kurbanist

Kurbanist

Kadın

Karakter Sayfası
Durum:

MesajKonu: Geri: Sınırsız Muhabbet III   Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 I_icon_minitimeC.tesi Kas. 07, 2009 10:20 pm

tamam tamam hepınız delisiniz... Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 Icon_biggrin musty yıne sana hava atmak ıstıyorum Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 Icon_rr maxımum rock programındakı güven erkil erkal ıle görüştümm yaaa resımde cekıldımm sonracıgımaa muhabbet ettık kurban albümü hakkında (nolur kıskan)
higgi_giggi

higgi_giggi

Kadın

Karakter Sayfası
Durum:

MesajKonu: Geri: Sınırsız Muhabbet III   Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 I_icon_minitimeC.tesi Kas. 07, 2009 11:57 pm

iyi uykular.
_MuSTy_
Moderatör
Moderatör
_MuSTy_

Erkek

Karakter Sayfası

MesajKonu: Geri: Sınırsız Muhabbet III   Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 I_icon_minitimePaz Kas. 08, 2009 6:10 pm

Kurbanist demiş ki:
tamam tamam hepınız delisiniz... Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 Icon_biggrin musty yıne sana hava atmak ıstıyorum Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 Icon_rr maxımum rock programındakı güven erkil erkal ıle görüştümm yaaa resımde cekıldımm sonracıgımaa muhabbet ettık kurban albümü hakkında (nolur kıskan)

ayy bayyılazssaaamm Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 Icon_biggrin
_MuSTy_
Moderatör
Moderatör
_MuSTy_

Erkek

Karakter Sayfası

MesajKonu: Geri: Sınırsız Muhabbet III   Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 I_icon_minitimePtsi Kas. 09, 2009 7:37 pm

off yaa ders çalışıom ne boktan iş yaw, peyzaj die dersim var bahçeden bahçeye ot ezberliom Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 Icon_evil
higgi_giggi

higgi_giggi

Kadın

Karakter Sayfası
Durum:

MesajKonu: Geri: Sınırsız Muhabbet III   Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 I_icon_minitimePtsi Kas. 09, 2009 8:32 pm

yazık sana abicim. bende evde paso yatıyorum, sen yine iyisin okula gidiyorsun ben ise gidemiyorum Sad
_MuSTy_
Moderatör
Moderatör
_MuSTy_

Erkek

Karakter Sayfası

MesajKonu: Geri: Sınırsız Muhabbet III   Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 I_icon_minitimePtsi Kas. 09, 2009 8:40 pm

yok bea ne okulu haftada 3 gün gidiom bu aralar Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 Icon_biggrin

yarın ünideki ilk vizeme giriyorum muhtemel hüsran ama hadi hayırlısı Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 Icon_rolleyes
aNkaRock
ModAdmin
ModAdmin
aNkaRock

Erkek

Karakter Sayfası

MesajKonu: Geri: Sınırsız Muhabbet III   Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 I_icon_minitimePtsi Kas. 09, 2009 10:43 pm

Selam olsun gençlik Musty hayırlı olsun ilk vizen benimde bu hafta vize haftası ders çalışmam gerekirken burlarda sürtüyom Very Happy
_MuSTy_
Moderatör
Moderatör
_MuSTy_

Erkek

Karakter Sayfası

MesajKonu: Geri: Sınırsız Muhabbet III   Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 I_icon_minitimeSalı Kas. 10, 2009 12:05 am

vizesi gelen burayımı hatırlıo ne Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 Icon_biggrin
aNkaRock
ModAdmin
ModAdmin
aNkaRock

Erkek

Karakter Sayfası

MesajKonu: Geri: Sınırsız Muhabbet III   Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 I_icon_minitimeSalı Kas. 10, 2009 12:33 am

Öyle gibi hadi ben yatıyorum sabah kalkıp çalışayım bari Very Happy
higgi_giggi

higgi_giggi

Kadın

Karakter Sayfası
Durum:

MesajKonu: Geri: Sınırsız Muhabbet III   Sınırsız Muhabbet III - Sayfa 5 I_icon_minitimeSalı Kas. 10, 2009 5:40 pm

Siz üni bitirdiniz mi? yoksa yüksek tez mi yapıyorsunuz? =/

Sınırsız Muhabbet III
5 sayfadaki 41 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41  Sonraki