| Nerd Run (Malum Oyunun Deneme Aşaması) | |
|
+4preter Kurbanist aNkaRock Adaniel 8 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Adaniel
Mesaj Sayısı : 134 Nerden : Aydın İş/Hobiler : Bilgisayar , yüzmek , müzik dinlemek Kayıt tarihi : 23/08/09
Karakter Sayfası Durum: kafası iyi
| Konu: Nerd Run (Malum Oyunun Deneme Aşaması) Perş. Eyl. 10, 2009 10:02 pm | |
| Arkadaşlar bir süredir bu oyunla uğraştığımı biliyorsunuzdur. Deneme sürümünü sadece oyundan fazla birşey beklememek ve gidişatın devam ettiğini belirtmek adına yayınlıyorum. OYUN DAHA BİTMEMİŞTİR.Bu sadece ilk deneme aşamalarından birisi. Boyutu ; 3.66 Mb Kurulunca ; 6.45 Mb Oyunu yeni bir klasör açıp kurabilirsiniz kurduktan sonra klasörleri kurcalamanıza gerek yok direkt Nerd Run.exe Oyun içinden resimler ;
NOT : Oyun hemen açılmayabilir. İlk başta ufak bir yükleme ve intro sonrasında 3-4 saniye beklemesi normaldir.
http://uploaded.to/file/4bv4zp
En son Adaniel tarafından Perş. Eyl. 10, 2009 10:16 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
aNkaRock ModAdmin
Mesaj Sayısı : 1334 Yaş : 36 Nerden : MeRsiNN İş/Hobiler : Öğretmen olmak üzere olan Öğrenci Lakap : oss Kayıt tarihi : 10/05/08
Karakter Sayfası Durum: sakin
| Konu: Geri: Nerd Run (Malum Oyunun Deneme Aşaması) Perş. Eyl. 10, 2009 10:14 pm | |
| | |
|
| |
Adaniel
Mesaj Sayısı : 134 Nerden : Aydın İş/Hobiler : Bilgisayar , yüzmek , müzik dinlemek Kayıt tarihi : 23/08/09
| Konu: Geri: Nerd Run (Malum Oyunun Deneme Aşaması) Perş. Eyl. 10, 2009 10:16 pm | |
| Tam yazıyı yazarken sayfa 2 kere yenilendi haliyle sinirlendim unutmuşum | |
|
| |
aNkaRock ModAdmin
Mesaj Sayısı : 1334 Yaş : 36 Nerden : MeRsiNN İş/Hobiler : Öğretmen olmak üzere olan Öğrenci Lakap : oss Kayıt tarihi : 10/05/08
Karakter Sayfası Durum: sakin
| Konu: Geri: Nerd Run (Malum Oyunun Deneme Aşaması) Perş. Eyl. 10, 2009 10:35 pm | |
| denedim oyunu başarılı araba ilerlerken ses çıkartmıyor hız 107 yi geçmiyor ama daha bitmedi sonuçta kamera olayı hoşuma gitti el freniylede güzel drift yapılıyo eline sağlık | |
|
| |
Adaniel
| Konu: Geri: Nerd Run (Malum Oyunun Deneme Aşaması) Perş. Eyl. 10, 2009 10:47 pm | |
| Sağoll Motor sesini şimdi tam olarak bulamadım bulduklarım güzel değildi. 107 km olmasa bile malesef hızda başka bir sınır olacak Beğenmene sevindim | |
|
| |
Kurbanist
Karakter Sayfası Durum:
| Konu: Geri: Nerd Run (Malum Oyunun Deneme Aşaması) Cuma Eyl. 11, 2009 12:14 am | |
| ayy ben daha ındıremedım aa pööf sınırlendım | |
|
| |
preter
Mesaj Sayısı : 85 Yaş : 32 Nerden : ist. İş/Hobiler : chuck izlemek:d Lakap : Iyyaşş Kayıt tarihi : 11/08/09
Karakter Sayfası Durum:
| |
| |
Adaniel
| |
| |
Kurbanist
Karakter Sayfası Durum:
| Konu: Geri: Nerd Run (Malum Oyunun Deneme Aşaması) Cuma Eyl. 11, 2009 1:05 am | |
| (oynama ifadesi) ayy cok sag ol adanıel tesekkurlerımı fışkırtıyorum | |
|
| |
srv5
Mesaj Sayısı : 293 Yaş : 32 Nerden : Finlandiya/Mikkeli İş/Hobiler : Öğrenci/Playstation 3 Kafe Sahibi Lakap : sRv-5/Finnish Kayıt tarihi : 21/08/09
| Konu: Geri: Nerd Run (Malum Oyunun Deneme Aşaması) Cuma Eyl. 11, 2009 1:07 pm | |
| modely\arrow.d3d çıkartılıyor modely\chevrolet_kolo_model.d3d çıkartılıyor modely\chevrolet_kolo_model0.mod çıkartılıyor modely\chevrolet_model.d3d çıkartılıyor modely\chevrolet_model0.d3d çıkartılıyor modely\chevrolet_model0.mod çıkartılıyor modely\chevrolet_tekerlekmo.d3d çıkartılıyor modely\HAWhi.obj çıkartılıyor modely\mazda_model0.mod çıkartılıyor modely\mov.avi çıkartılıyor modely\movS.mp3 çıkartılıyor modely\strom1_model.d3d çıkartılıyor modely\strom1_model0.d3d çıkartılıyor modely\strom1_model0.mod çıkartılıyor modely\Thumbs.db çıkartılıyor modely\tokorlok_1.mod çıkartılıyor textury\4.jpg çıkartılıyor textury\asphalt.bmp çıkartılıyor textury\chevrolet.jpg çıkartılıyor textury\chevrolet_kolo.jpg çıkartılıyor textury\chevrolet_svetla.jpg çıkartılıyor textury\chewgum.jpg çıkartılıyor textury\obloha.jpg çıkartılıyor textury\sl_paprsky02.PNG çıkartılıyor textury\sl_paprsky12.PNG çıkartılıyor textury\sl_paprsky21.PNG çıkartılıyor textury\strom1.PNG çıkartılıyor textury\Thumbs.db çıkartılıyor Nerd Run.exe çıkartılıyor Nerd Run.exe oluşturulamıyor modely çıkartılıyor textury çıkartılıyor | |
|
| |
srv5
Mesaj Sayısı : 293 Yaş : 32 Nerden : Finlandiya/Mikkeli İş/Hobiler : Öğrenci/Playstation 3 Kafe Sahibi Lakap : sRv-5/Finnish Kayıt tarihi : 21/08/09
| Konu: Geri: Nerd Run (Malum Oyunun Deneme Aşaması) Cuma Eyl. 11, 2009 2:12 pm | |
| Sana Kapak. | |
|
| |
Kurbanist
Karakter Sayfası Durum:
| Konu: Geri: Nerd Run (Malum Oyunun Deneme Aşaması) Cuma Eyl. 11, 2009 6:09 pm | |
| Araba Gıcır Gıcır.... | |
|
| |
srv5
| Konu: Geri: Nerd Run (Malum Oyunun Deneme Aşaması) Cuma Eyl. 11, 2009 7:09 pm | |
| Adaniel Bana exe dosyasını atsana herşey oluşuyor bir tek o oluşmuyor.! | |
|
| |
Adaniel
| Konu: Geri: Nerd Run (Malum Oyunun Deneme Aşaması) Cuma Eyl. 11, 2009 7:37 pm | |
| Uploadladım ; Diğer klasörlerle aynı dizinde olması gerektiğini unutma (İçinde değil yani) Yoksa yarım yamalak bir oyun oynarsın http://uploaded.to/file/dn3zj7 | |
|
| |
srv5
| Konu: Geri: Nerd Run (Malum Oyunun Deneme Aşaması) Cuma Eyl. 11, 2009 7:54 pm | |
| | |
|
| |
srv5
| Konu: Geri: Nerd Run (Malum Oyunun Deneme Aşaması) Cuma Eyl. 11, 2009 7:58 pm | |
| Binanının içinde sıkıştım geri gitmiyor.Kamera değiştirdiğim zaman.Arabının içini gösteriyor.Ve Hızlı gidip dururken arabanın üstünde gri bir şey çıkıyor.Şimdilik bulduğum buglar bunlar.Umarım halledersin güzel olyun olmuş. | |
|
| |
higgi_giggi
Mesaj Sayısı : 892 Yaş : 28 Nerden : İstanbul İş/Hobiler : bla bla bla... Lakap : HIşt.. Kayıt tarihi : 23/08/09
Karakter Sayfası Durum:
| Konu: Geri: Nerd Run (Malum Oyunun Deneme Aşaması) C.tesi Eyl. 12, 2009 6:49 pm | |
| | |
|
| |
srv5
| Konu: Geri: Nerd Run (Malum Oyunun Deneme Aşaması) Paz Eyl. 13, 2009 2:20 pm | |
| Bıyır Sana DVD Kutusu. | |
|
| |
Adaniel
| Konu: Geri: Nerd Run (Malum Oyunun Deneme Aşaması) Paz Eyl. 13, 2009 5:00 pm | |
| Teşekkürler ama sakin olun önce oyunu bitirelim dvd kutusunu felan hallederiz Bu arada oyuna daha hiç bişi eklemedim hala yayınladığım gibi | |
|
| |
higgi_giggi
Mesaj Sayısı : 892 Yaş : 28 Nerden : İstanbul İş/Hobiler : bla bla bla... Lakap : HIşt.. Kayıt tarihi : 23/08/09
Karakter Sayfası Durum:
| Konu: Geri: Nerd Run (Malum Oyunun Deneme Aşaması) Ptsi Eyl. 14, 2009 2:32 am | |
| ehueheiuiuehiuheiuehieuh.... iyi olacak bu oyun...inanırom... | |
|
| |
Kurbanist
Karakter Sayfası Durum:
| Konu: Geri: Nerd Run (Malum Oyunun Deneme Aşaması) Ptsi Eyl. 14, 2009 4:54 pm | |
| ayy Dvd kutusu çok güzel olmuşş çok begendım..sende adaniel su oyuna bıseyelr ekle adamı kıl etme | |
|
| |
higgi_giggi
Karakter Sayfası Durum:
| Konu: Geri: Nerd Run (Malum Oyunun Deneme Aşaması) Ptsi Eyl. 14, 2009 5:20 pm | |
| | |
|
| |
srv5
| Konu: Geri: Nerd Run (Malum Oyunun Deneme Aşaması) Ptsi Eyl. 14, 2009 5:31 pm | |
| Adaniel ekle şuna bişeyler yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. :F Olmadı Half-Life daki modelleri al | |
|
| |
Adaniel
| Konu: Geri: Nerd Run (Malum Oyunun Deneme Aşaması) Perş. Eyl. 17, 2009 12:14 am | |
| Bi' kaç gün internetim yoktu bilgisayarı açtığım zaman boş boş oturdum ama bu süre zarfında yine oyuna bişeyler eklemedim Şaka tabi biraz uğraştım ; Binanın içine girme problemi %70 olarak çözüldü (Çok hızlı çarpınca gene dalıyor anlamadım) Hasar sistemi eklendi (Hasar yazısı hasar aldıkça rengi koyulaşıyor -tam bitmedi o kısım-) Şehiri yapmaya başladım falan filan işte | |
|
| |
srv5
| Konu: Geri: Nerd Run (Malum Oyunun Deneme Aşaması) Perş. Eyl. 17, 2009 12:19 pm | |
| Half life dan modeller ekle işte | |
|
| |
| Nerd Run (Malum Oyunun Deneme Aşaması) | |
|