| Bilgisayarda Problem Yaşayanlar Sorunlarını Buraya Yazsın | |
|
+8PSYCO aNkaRock preter Kurbanist ada Miko _MuSTy_ pierce_town 12 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
pierce_town
Mesaj Sayısı : 329 Yaş : 32 Nerden : İstanbul Kayıt tarihi : 09/05/09
Karakter Sayfası Durum:
| Konu: Bilgisayarda Problem Yaşayanlar Sorunlarını Buraya Yazsın Çarş. Haz. 24, 2009 3:46 pm | |
| İyi Günler arkadaşlar... bilgisayar hakkında sorunuz veya sorununuz varsa buradan yazın cevaplamaya çalışacağım... | |
|
| |
_MuSTy_ Moderatör
Mesaj Sayısı : 1505 Yaş : 34 Nerden : İzMiR Kayıt tarihi : 11/02/09
Karakter Sayfası Durum: kafası iyi
| Konu: Geri: Bilgisayarda Problem Yaşayanlar Sorunlarını Buraya Yazsın Çarş. Haz. 24, 2009 8:18 pm | |
| hade ilk soru benden, pc ye 2 gb ram aldım dün, 2 de önceden vardı toplamda 4 gb oldu ram, ama pc bunu 3.5 gb olarak görüyo, benim bildiğim xp 3 gb dan fazla göstermez, yorumunu alalım dur bitane daha sorum geldi benim bu yeni ram in boyu eskisinin yarısı kadar, taktım çalışıyo ama niye boyu kısa | |
|
| |
pierce_town
Karakter Sayfası Durum:
| Konu: Geri: Bilgisayarda Problem Yaşayanlar Sorunlarını Buraya Yazsın Çarş. Haz. 24, 2009 8:27 pm | |
| öncelikle vistamı xp mi bilgisayarın? | |
|
| |
pierce_town
Karakter Sayfası Durum:
| Konu: Geri: Bilgisayarda Problem Yaşayanlar Sorunlarını Buraya Yazsın Çarş. Haz. 24, 2009 8:37 pm | |
| 32 bit işletim sistemleri 3gb den fazlasını göremiyor hatta 3.5gb görüyor bu yüzden dolaydırki 64bit işletim sistemine ihtiyaç duyulmuştur... sanırım seninki 32 bit olandan, 64 bit e ihtiyacın var-- bunun içinde 1,5 2 sene beklememiz lazım diolar... 2. soruna geçelim: bu ramlari bi tane firma yapmıyor:) kingston var sonny var cart var curt var kimisinin boyu kısa kimisinin uzun.. kimisinin rengi mavi... bunlara takılmamak gerek xD | |
|
| |
_MuSTy_ Moderatör
| Konu: Geri: Bilgisayarda Problem Yaşayanlar Sorunlarını Buraya Yazsın Perş. Haz. 25, 2009 11:46 am | |
| xp dedim orda anla işte hade bu neysede, benim ram lerin ikiside tabikide kingston, marka aynı model aynı bitek boy farklı | |
|
| |
pierce_town
Karakter Sayfası Durum:
| Konu: Geri: Bilgisayarda Problem Yaşayanlar Sorunlarını Buraya Yazsın Perş. Haz. 25, 2009 12:02 pm | |
| benimde ortadakinin boyu yüksek fazla takılmamak gerek | |
|
| |
_MuSTy_ Moderatör
| Konu: Geri: Bilgisayarda Problem Yaşayanlar Sorunlarını Buraya Yazsın Salı Haz. 30, 2009 2:06 am | |
| ya benim koca bi sorunum var, ablam peyzaj mimarı, mp3 player ında projelerini taşıyor, doğal olarak pc den pc ye geziyo bu player, sonra bunu benim pc me takınca pc anında ötmeye başlıyor, pc çöktü onun yüzünden, şimdi format aacam ama bu virüsler yine bulaşıcak, nası önlücem | |
|
| |
pierce_town
Karakter Sayfası Durum:
| Konu: Geri: Bilgisayarda Problem Yaşayanlar Sorunlarını Buraya Yazsın Salı Haz. 30, 2009 3:00 pm | |
| virüs taramaları bunun için var... ablan pc ye onu takmadan önce o mp3 playeri taratın muhtemelen virus vardır içinde ve bu virus kendi kendine yeni bi virus yapar öle gider...bilgisayar format at ama mp3 ü takmadan virus taraması yükle(kaspersky,nod32 gibi) | |
|
| |
_MuSTy_ Moderatör
| Konu: Geri: Bilgisayarda Problem Yaşayanlar Sorunlarını Buraya Yazsın Salı Haz. 30, 2009 3:32 pm | |
| manyadınmı player ı pc ye takmadan nası taratçam | |
|
| |
pierce_town
Karakter Sayfası Durum:
| Konu: Geri: Bilgisayarda Problem Yaşayanlar Sorunlarını Buraya Yazsın Salı Haz. 30, 2009 3:34 pm | |
| sağlam bi virus taraması yükle playerı pc ye takmadan önce onu kasdettim | |
|
| |
_MuSTy_ Moderatör
| Konu: Geri: Bilgisayarda Problem Yaşayanlar Sorunlarını Buraya Yazsın Çarş. Tem. 01, 2009 11:28 pm | |
| netim sınırsız oldu ama torrent işlerinden hiç anladığım yok, bunlarla ilgili bi konu açarmısın | |
|
| |
Miko
Mesaj Sayısı : 203 Nerden : Fenerbahçe'nin Kalbinden İş/Hobiler : Öğrencilik & Rap ! Kayıt tarihi : 04/05/09
Karakter Sayfası Durum: sakin
| |
| |
pierce_town
Karakter Sayfası Durum:
| Konu: Geri: Bilgisayarda Problem Yaşayanlar Sorunlarını Buraya Yazsın Cuma Ağus. 07, 2009 1:00 pm | |
| | |
|
| |
ada ModAdmin
Mesaj Sayısı : 2574 Yaş : 31 Nerden : Kayser-i Zemin Konstantina el-Uzmâ Lakap : eddy Kayıt tarihi : 15/02/09
| Konu: Geri: Bilgisayarda Problem Yaşayanlar Sorunlarını Buraya Yazsın Cuma Ağus. 07, 2009 2:37 pm | |
| ya bişey soracağım.. ben sanırım pc ye birşey yaptım ki live bugün vs vs. gibi pencerelerdeki resimleri göremiyorum.. ayrıca youtube'taki videoları da izleyemiyorum.. ne yaptığımı da hatırlamıyorum.. kafayı yiyeceğim yakında... | |
|
| |
pierce_town
Karakter Sayfası Durum:
| Konu: Geri: Bilgisayarda Problem Yaşayanlar Sorunlarını Buraya Yazsın Cuma Ağus. 07, 2009 2:54 pm | |
| ada sana yardım etmem çok zor... naptığını sölesen edebilirim... | |
|
| |
ada ModAdmin
Mesaj Sayısı : 2574 Yaş : 31 Nerden : Kayser-i Zemin Konstantina el-Uzmâ Lakap : eddy Kayıt tarihi : 15/02/09
| Konu: Geri: Bilgisayarda Problem Yaşayanlar Sorunlarını Buraya Yazsın Cuma Ağus. 07, 2009 2:58 pm | |
| ah bir de ben bilsem ne yaptığımı.. ne zaman yaptığımı da bilmiyorum ki sistem geri yükleme yaptırayım pcye.. | |
|
| |
Kurbanist
Karakter Sayfası Durum:
| Konu: Geri: Bilgisayarda Problem Yaşayanlar Sorunlarını Buraya Yazsın C.tesi Ağus. 08, 2009 1:25 am | |
| off of ben buraya yazmıyım en iyisi | |
|
| |
pierce_town
Karakter Sayfası Durum:
| Konu: Geri: Bilgisayarda Problem Yaşayanlar Sorunlarını Buraya Yazsın C.tesi Ağus. 08, 2009 1:35 am | |
| | |
|
| |
preter
Mesaj Sayısı : 85 Yaş : 32 Nerden : ist. İş/Hobiler : chuck izlemek:d Lakap : Iyyaşş Kayıt tarihi : 11/08/09
Karakter Sayfası Durum:
| Konu: Geri: Bilgisayarda Problem Yaşayanlar Sorunlarını Buraya Yazsın Çarş. Ağus. 19, 2009 7:52 am | |
| ya be bitane 1gb ram almıştım onu takınca pc acılmıo ama ilk alıp taktıgımda acılıodu sonra acılmadı cıkardım acılırken simsiyah ekranda kalıo gecenlerde bi daha denedim gene oldu ama 3,5 gun sonra bilgisayaar donup tekrar acılmadı bnde cıkardım simdi duzgun acılıo ram de pisi pisi yatıo yardım edebilirmisin? | |
|
| |
_MuSTy_ Moderatör
| Konu: Geri: Bilgisayarda Problem Yaşayanlar Sorunlarını Buraya Yazsın Çarş. Ağus. 19, 2009 10:00 am | |
| ram i düzgün takmamışsındır ram yanmış olabilir,
anakartta sorun olabilir, başka ram yuvasına takmayı dene,
ram i tam oturtup tak, rami takınca pc yi açınca kasa ötüyorsa ram düzgün takılı değil demektir
yada önceki ram lerinle uyuşmuyodur ram in, mhz i kaç onlara dikat ettinmi ? atıyorum eski ram in 533 mhz şimdikide 800 mhz se sorun çıkarır | |
|
| |
Kurbanist
Karakter Sayfası Durum:
| Konu: Geri: Bilgisayarda Problem Yaşayanlar Sorunlarını Buraya Yazsın Çarş. Ağus. 19, 2009 8:17 pm | |
| Evet Üsttekı Komsunun yazdıgından bı halt anladıysam neyse.. ben sorunumu yazıyım hemen ben vıdeoları goremıyorum mesela sıtede bı vıdeo paylaşılıyo ama ben goremıyorum orda hıc bısı yok:S ne yapmam lazım (Musty sen cevap verme) | |
|
| |
_MuSTy_ Moderatör
| Konu: Geri: Bilgisayarda Problem Yaşayanlar Sorunlarını Buraya Yazsın Çarş. Ağus. 19, 2009 10:55 pm | |
| ben senin derdinin çaresini biliom ama madem sölemim sen bilin | |
|
| |
Kurbanist
Karakter Sayfası Durum:
| Konu: Geri: Bilgisayarda Problem Yaşayanlar Sorunlarını Buraya Yazsın Perş. Ağus. 20, 2009 1:43 am | |
| Şimdi Şeyy Iıııııı Kem Küm Ama ama ama ama hadi hadi söyle | |
|
| |
_MuSTy_ Moderatör
| Konu: Geri: Bilgisayarda Problem Yaşayanlar Sorunlarını Buraya Yazsın Perş. Ağus. 20, 2009 10:10 am | |
| noldu başkasını bulamadın demii, bana muhtaçmı kaldın pc nin dns ayarlarını değiştirmen lazım o zaman olur her siteye girersin, yoksa onu yapmayıdamı ben anlatıyım | |
|
| |
Kurbanist
Karakter Sayfası Durum:
| Konu: Geri: Bilgisayarda Problem Yaşayanlar Sorunlarını Buraya Yazsın Perş. Ağus. 20, 2009 8:59 pm | |
| Ne Kadar Kötüsün Lan..Anlat Havalı sey hıh (musty bak her sıteye gırıyorum ama vıdeoları goremıyorum bana yardım et tamam daha sana sataşmıycam) en buyuk musty bızım musty (bu kadar yalakalık yeter) | |
|
| |
| Bilgisayarda Problem Yaşayanlar Sorunlarını Buraya Yazsın | |
|